Persiane

Persiane klasike te realizuara ne alumin. Eshte nje produkt funksional dhe i manovrueshme. Lejon rregullimin perfekt te drites naturale nga brenda ambientit sipas nevojes, nga maksimumi i drites deri tek erresira totale. Fletet e aluminit komandohen nga nje celes rrotullues, me nivele minimum-maksimum. Korniza i takon kategorisë së rezistencës maksimale të erës sipas standarteve UNI EN te percaktuara.

Grila

Grilat manuale ose elektrike, jane nje nga sistemet me te perdorura per menaxharuar nivelin e drites natyrale. Nepermjet ketij sistemi lejoni hyrjen e drites vetem kur nevojitet. Keto grila gjithashtu ndihmojne ne mbajtjen ngrohte te ambjentit dhe qetesi ne disa ambjente, ne te njejten kohe mbrojne edhe nga agjentet atmosferike. Aktualisht ne ofrojme grila manuale dhe elektrike te gjenerates se re te projektuara per te permbushur cdo nevoje, kerkese, shije qe klienti mund te kerkoje.