Nusco S.p.A

Nusco S.p.A

Prej mëse 22 vitesh “Nusco S.p.A” është një nga bashkëpunetorët tanë më besnik, nga i cili importohen dyer druri, porta të blinduara, parket, porta kundërzjarrit (tagliafuoco).

Gealan

Gealan

“Dritaret e linjes PVC të realizuara me sistemet GEALAN të gjeneratës së fundit, lënë shenjën e tyre, jo vetëm nga një këndvështrim estetik. Gjeometri të përpunuar dhe të perfeksionuara deri në detajet të vogëla me teknologji Gjermane, për të përmbushur të gjitha nevojat dhe kërkesat teknike, qoftë të izolimit termik apo akustik, mbrojtje nga vjedhje, ajrim/ventilim etj.

Russo Aluminio

Russo Aluminio

“Russo Aluminio” është furnitori i aluminit dhe dru-duralumini si lëndë e parë, element bazë që shërben për të arritur në produktin final si: dritare, dyer, vetrata dru-duralumin.

Carrino Design s.r.l.

Carrino Design s.r.l.

“Carrino Design s.r.l.” është furnitori kryesor i furnizimit të portave të posacme për hotele/qëndra tregtare kundërzjarrit “tagliafuoco” , porta “Raso Muro”, Colordoors dhe porta të blinduara. Të gjitha produktet e lartpërmëndura janë të shoqeruara me çertificatë UE, duke respektuar normat e cilësisë UNI EN ISO 9001; e specializuar në portat e hoteleve.

MebaDoors s.r.l.

MebaDoors s.r.l.

“MebaDoors s.r.l. ” është furnitori yne ekskluziv dhe më i ri për portat ColorDoors dhe porta Rei për qëndra tregtare, spitale apo cdo institucion tjetër.

Hydro aluminium

Hydro aluminium

“Hydro Aluminium”, nga i cili furnizohemi me lëndën e parë profil alumini, aksesorë përkatës, guarnicione, për të arritur kështu në produktin final si: dyer, dritare dhe vetrata duralumini.