Dyer Druri

Dyer metalike

Dyer Hoteli

Dyer te Blinduara

Dyer te brendshme te importuara nga “Nusco Porte” ne bashkepunim qe nga vitet ‘90. Importues ekskluziv per rajonin e Ballkanit. Origjinaliteti i dyerve Nusco dhe risite e vazhdueshme, per t’iu pergjigjur kerkesave te klienteve, e bere tashme lider ne treg.

Porta REI o EI eshte nje porte, e cila duke konsideruar cilesite e larta «rezistente ndaj zjarrit» garanton izolimin te flakeve. Ato perdoren per te shmangur perhapjen e zjarrit dhe tymit nga nje ambjent ne tjetrin dhe per te siguruar nje dalje te sigurt nga ambjenti i rrezikshem. Partneriteti me “MEBADOORS”, na ben lider ne treg per furnizimin e nje produkti te sigurt dhe teper cilesore, duke ofruar nje shumellojshmeri te dyerve kunder zjarrit te aprovuara dhe certifikuara.

Cilesi dhe estetike ne nje zgjedhje te hapur dhe te larmishme, nga druri tek laminati, duke mundesuar keshtu realizimin e cdo projekti duke e bere unik. Dyert per hotele jane nje produkt me specifika te vecanta , kunder zjarrit por ne te njejten kohe druri, pa i prishur bukurine ambjentit ne te cilin do pershtatet.

Dyert e blinduara jane prezente dhe me nje game te gjere dhe te larmishme zgjedhjeje. Cfare duhet te kete parasysh klienti ne perzgjedhjen e nje porte te blinduar, eshte padyshim, siguria. Per keto dyer ofrohet klasa (niveli) 3 i certifikimit per sigurine.

Disa nga modelet e Dyerve te Kompanise “Nusco”

Linja e dyerve ARTWOK të Nusco-s, përfaqëson një udhëtim në mendje me ndihmën e linjave që kalojnë nëpër dru të gjallë, duke u nderthurur dhe duke u larguar, duke pozicionuar kufijtë imagjinarë me karakteristika të matura dhe vendimtare, të ndotura nga reflektimet e dritës dhe efekteve speciale. Dera e linjës Artwork vjen si rezultat i kerkesave dhe deshires për të krijuar një produkt inovativ në përpunim, dhe elegant në të njëjtën kohë. Përpunimi merret me stërvitjet mekanike që e përkëdhel panelin, për të krijuar luhajtjen/harmonizimin e linjave duke i dhene vlera unike dyerve te kesaj linje. Dyert e brendshme Artwork mundesohen ne ngjyra te ndryshme. Stili modern ju lejon të harmonizoni këto dyer me ambjentin në të cilën do të vendosen. Falë fleksibilitetit ne perzgjedhjen e nje game te gjere ngjyrash, mund të kërkoni një derë të Bardhë, e cila me bardhësinë e saj e pasuron mjedisin., ose një derë Bri ose një derë e Avorio, që të shoqërojë butësisht mjediset më të ndryshme. Nje risi e kesaj linje eshte mundesia e lyerjes se dyerve te brendshme Artwork, sipas kërkesës me ngjyrat RAL.

Dyert moderne të linjës Evolution janë zgjidhja më e mirë për ata që kërkojnë një derë që mund të sigurojë hapësira bashkëkohore. Emri i kësaj linje në fakt është çelësi për të kuptuar filozofinë e tyre. Një evolucion i ideve dhe i materialeve, te cilat ndërthuren për të krijuar një mjedis bashkekohor. Asgjë nuk krijohet dhe asgjë nuk transformohet, por gjithçka transformohet. Një formulë që është aq e vlefshme në natyrë sa në botën e dizajnit. Kjo është arsyeja se perse dyert e brendshme moderne Evolution përfaqësojnë evolucionin e Dyerve Moderne. Linja Evolution e Dyerve në fakt, është takimi midis materialeve moderne dhe linjave të ndërthurura. Për këtë arsye, dyer Evolution janë perfekte për t‘u bere pjese e rendesishme e mjediseve bashkëkohore. Dyert e brendshme moderne Evolution janë në versionet: Ciliegio (qershi), Noce (arre) Nazionale dhe Bianco (e bardhe).

Dyert Filomuro ose Rasomuro (murale), karakterizohen nga njetrajtshemria që i jep murit në të cilin instalohet. Një dere Filomuro në fakt, nuk përfshin korniza, kase ose cdo pjese tjeter. Kjo do të thotë se Dyert Filomuro jane te rrafshta me murin, duke krijuar një sipërfaqe të vetme/lineare. Gjithashtu, sipërfaqja nder të tjera, të paraqesë një vazhdimësi të ngjyrës. Dyert Filomuro lejojne të përdorni të njëjtën ngjyre të murit, në mënyrë që të merrni gati një Dere të padukshme. Dyert e brendshme FiloMuro linden si produkt per ti ardhur ne ndihme kerkes se klienteve, te cilet kerkonin dere te padukshme. Sot Dyert Filomuro jane perzgjedhur nga Interior Design si nje produkt dhe zgjidhje shume estetike, per te pasuruar ambjentin ne perputhje te plote me arredimin.

Dyert e brendshme Laccato Nusco janë te prodhuara nga materiale te gjenerates se fundit. Mbulesa e fibrave të drurit me një derë të Laccato Nusco sjell në të njëjtën kohë ngrohtësinë e drurit dhe rezistencën mekanike të materialeve më bashkëkohore. Gjithashtu, persa i përket zgjedhjes së ngjyrave, mundeson plotesimin e kerkesave dhe nevojave te klientit. Për më tepër, sipas kërkesës, është gjithashtu e mundur të zgjedhësh nga katalogu (nga shkalla e shkallës) i ngjyrës RAL. Kjo mundesi/zgjidhje do ti lejoje dhe mundesoje klientit realizimin e plote te parashikuar ne projekt duke perdoruar dyert e brendshme Laccato.

Shprehin nje vizion dinamik te hapesirave ne cdo mjedis. Linjat vendimtare te formave te tyre nderthuren shume mire me damaren e materiale : duke bere te mundur krijimin e nje linje porte moderne, te cilat dekorojne ambjentin me elegancen dhe personalitetin e tyre. Intuitiva lineare, e paster dhe e drejteperdrejte bejne menyren e krijimit te ideve te reja.

Dyer Moderne te Dekoruar Linja Ideale e Nusco përfaqëson një ideal: atë të një dere moderne të aftë për dekorim ambjenti, duke respektuar stilin minimalist që është i përshtatshëm për dizajnin bashkëkohor. Linjat e Dyerve Ideale përfundojnë duke krijuar një lojë të ndërthurur me esencat e vetë Dyerve. Dyert e brendshme Ideal përshtaten me çdo mjedis falë disponueshmërisë së gjerë të ngjyrave. Në dispozicion jane, Palissandro White, Frassino Bianco, Olmo, Grey.

Inovacion dhe stil moderne. Nga krijimet ne kohe lind linja e dizajnit te thjeshte dhe te siperfaqeve te lemuara dhe delikate, te karakterizuara nga nje perfshirje e forte sensoriale, fale cilesise se materialeve dhe te texturave te vencata, te kendeshme ndaj shikimit dhe kontaktit. Perpunimi special dhe uniformiteti i perfundimeve i dhurojne rezistence dhe fortesi ne kohe, per ta bere sa me te qendrueshme dhe estetike ne jetegjatesi te saj. Detajet e bejne me te vecante, me fashaturat e saj 10 cm, brava magnetike che mentesha, te gjenerates se re, te varura. Te disponueshme ne ngjyrat, Frassino Bianco, Palissandro White, Olmo, Grey dhe Dress Chiara.

Me shume se Imazh! Bukuria qe kap syri, detajet qe kalojne nepermjet syve. Linja ne levizje, inserte, nyje, venatura te cmuara. Cdo gje ne vizion rrit ndjesite e nje impakti te forte vizual. Ku format jane plot kuptime, detajet qe ndryshojne, hapesirat qe personalizohen sepse stili eshte per te bere unik cdo gje qe deshirojme.