Alumin

Ofrojme Dritare/Vetrata alumini te nje prodhimi cilesor, praktik dhe eficient si nga design-i elegant ashtu dhe rafinues. Nje vazhdueshmeri kerkimi per te ofruar sistemin me te pershtatshem per cdo projekt, rikonstruksion te ndertimit bashkekohore. Cilesi, eficence, design dhe teknologji, te cilat nderthuren bashke per t’i dhene jete nje produkti unik, i afte per te permbushur nevojat e cdo konsumatori individual.

PVC – Gealan

Dritaret dhe portat e realizuara me sistemin GEALAN te gjenerates se fundit, lene shenje, jo vetem nga pikepamja estetike. Gjeometrite e elaboruara dhe perfeksionuara deri ne detajet e fundit, plotesojne nevojat dhe kerkesat teknike, te cilat mund te jene : izolimi termik ose akustik, mbrojtje kunder vjedhjeve ose ajrimi. Prodhimi i produkteve me profilin GEALAN jane gjithmone ne perparim te vazhdueshem.

Dru/Alumin

Dritaret ne Dru/Alumin perfaqesojne zgjidhjen ideale per te vleresuar drurin dhe ambjentin ne te cilin perfshihen. Me dritaret ne dru – alumin, ngrohtesia e drurit do te shkrihet me nderthurjen e aluminit. Dritaret me sistemin SintesyW70 kane vecantine te mbeshteten ne siperfaqe dekorative te realizuara me materiale sintetike. Kjo zgjidhje eshte ekskluzive per te garantuar nje prone te rezistueshme dhe te koordinuar me vecantine e ambjentit ne te cilin do te instalohet.