Shoqeria “Berxhan” kryen aktivitetin e saj kryesor ne tregun e tregtimit dhe perpunimit te duraluminit, tregtimit te portave te drurit me cilesi te larte dhe certificate cilesie te leshuar nga furnitoret europian ne perputhje te plote me normat dhe standardet e BE, sipas pershkrimit ne objektin e statutit te prezantuar ne Qendren Kombetare te Regjistrimit.

Bashkepunimi yne ka qene mjaftueshem i gjere me Kompani prestigjoze sic jane:

 • Shoqeria “Edil-al ” me objekte tek Kristal Center – 2 dhe Kristal Center, European Trade Center, Vizon Plus dhe Don Bosko ,Objekte tek “Giardino – Golem”, Objekte prane “Ambasades Amerikane”, Objekti tek Liqeni i thate, Objektet prane “Hotel Carlsberg”, Zyrat e EDIL AL-IT, Objekti Plus ne Kombinat, Objekti tek Diga e Liqenit, Vilat Gjiri Lalzit, Objekti – Teatri I Ri prane liqenit Tiranes, Raiffeisen Bank, Banka kombetare Tregtare.
 • Shoqeria Gener – 2 punimet jane kryer ne objekte te ndryshme :
  Objekti tek Komuna e Parisit, Objektet ne Shengjin, Aeroporti Rinas “Kulla e vrojtimit”, Objekt banimi tek ATSH, Objekt banimi tek Ish Rajoni Policise (Ali Demi), Objekti banimit “Shkolla e Bashkuar”, Objektet e banimit tek “Calvin”, Objekti “ABA Business Center” – Comuniteti Europian, Porta druri dhe porta specifike kundrazjarrit Rei 120 min, Objekti tek “Mustafa Matohiti”, Objekti tek “Vale Verde”, Objektet tek “Shekulli dhe Vokshi”, Objekti “Toptan Center” Furnizim/Vendosje porta kunderzjarrit REI 120 Min dhe 60 Min
 • Shoqeria “Otto-al“, Objekti prane Liqenit, Rr. Elbasanit dhe Zyrat e Deloitte
 • Shoqeria “Beta Alba Construction “,
 • Shoqeria “Daniela sh.p.k. “Objekti ne “Ali Demi” prane OSHEE, Objekti prane ish-Klan
 • Shoqeria “A.C.O.U.K” , Fshati turistik Viena dhe Fshati 2 Mali Robit, punime me kompletim te pergjithshem.
 • Shoqeria “Pegaso” Objekti prane TVSH
 • Shoqeria ” 4-A M” , Objekti Forcat e Nderhyrjes se Shpejte, Kombinat Godinat e Policise.
 • Shoqeria “Pema – shkoder “ Objekti prane qendres se qytetit bllok pallatesh,
 • Shoqeria “Alba Adriatik” punime te kryera : Objekte banimi Golem – Kavaje, Objekte Banimi tek Rr. Bogdani, Objekt Banimi tek “Fresku”,
 • Shoqeria “Vigand Construction” punime te kryera me porta kundra zjarrit tek qendra “Ring Center”,
 • Raiffeisen Bank” punime ne selite e tyre tek ETC, Komuna Parisit, Rr. Kavajes, Prane Stadiumit Dinamo, me kompletim porta kundrazjarrit, porta druri dhe porta blindato.
 • Shoqeri “Sigal Austria Group” – Vilat Sigal.
 • Credins Bank – Porta Kundra zjarrit REI 120 tek RING CENTER.
 • Punime ne Stadiumin Dinamo per Klubin e Tiranes.Punime ne kompleksin e ri “Quiet Lake”.
 • Punime ne kompleksion me te ri te ndertuar nga Firma “Edil Al – It” “Alba Residence” gjithashtu edhe kompleksi akoma ne ndertim “Fior di Bosco”.