GEALAN

Teknologji ...


Kliko për produktet GEALAN Na kontaktoni
vetrata-plastike-gjermane-gealan

Vetrata Plastike Gjermane – Gealan

We believe our work speaks for itself. Browse our most recent projects below.

dyer-druri-italiane-nusco-twozerooneeight-onenine

Dyer Druri Italiane Nusco, 2018/19

perse-te-zgjidhni-berxhan-shpk

Përse të zgjidhni Berxhan Shpk?

Forca e Shoqërisë


Jane risite e vazhdueshme si dhe bashkepunetoret e saj, te cilet japin kontributin e tyre duke kryer nje pune te kujdesshme, duke arritur t’u japin klienteve kujdesin dhe rendesine maksimale, lidhur me kerkesat e tyre me te reja dhe te realizueshme.

Risitë dhe Cilësia


Integrojme risite teknologjike dhe aktivitetin tone ne prodhimin e dritareve/vetratave, etj, me produktin me te ri dhe cilesor te ardhur ne Shqiperi, “PVC Gealan” me prejardhje nga Gjermania.

Klientët


Perkushtimi yne lidhur me kujdesin ndaj Klientit, eshte nje nder elementet dallues qe ka luajtur nje rol kyc ne vazhdimesine (jetegjatesine) e Shoqerise, cilesise se sherbimit dhe produkteve, ne te njejten kohe edhe konkurrences se cmimit ne tregun Shqiptar.

krenohemi-me

Krenohemi me …

Shoqeria “Berxhan” kryen aktivitetin e saj kryesor ne tregun e tregtimit dhe perpunimit te duraluminit, tregtimit te portave te drurit me cilesi te larte dhe certificate cilesie te leshuar nga furnitoret europian ne perputhje te plote me normat dhe standardet e BE, sipas pershkrimit ne objektin e statutit te prezantuar ne Qendren Kombetare te Regjistrimit.

Bashkepunimi yne ka qene mjaftueshem i gjere me Kompani prestigjoze sic jane: