Aksesorët

Aksesoret jane elemente magjik qe i shtojne vlere cdo produkti qe ne trajtojme, duke i dhene hijeshine dhe elegancen perfundimtare. Dorezat e markes HOPPE, brava CISA, MOTTURA, etj. Cdo produkt personalizohet dhe permbyllet me aksesoret me te rinj.

Plintusat

Plintusat jane cilesia shtese e cdo ambjenti, qofte ai zyre apo banese private. Produktet tona mundesojne pershtatshmerine me te mire me trashesite, cilesine me te mire sipas shijes se klientit, duke i sugjeruar por jo kondicionuar me idete tona. Plintusat e pershtatur ne baze te fashaturave te portave me gjeresine nga 7 cm, 10 cm dhe 15 cm, bejne diference ne pamje te pare dhe pershtaten shume mire me linjen, pasi kane nje thjeshtesi unike.